stiri www.radiourionline.ro

Imputitii trebuie sa plece!

Nu are rost sa scriu inca o data despre ce se intampla in Romania cu clasa politica, niste imputiti care nu au pic de onoare si tin cu dintii de posturile detinute ca sa fure cat mai mult in continuare si da, pe toti ii doare fix in cur de noi. Sunt niste scursuri ajunse in functii pe care nu le merita si fac mai mult rau decat bine, unii intentionat, altii fiindca sunt prea prosti pentru postul ocupat.

Ce vreau sa zic este ca este nevoie de o SCHIMBARE MAJORA, NOI trebuie sa schimbam Romania fiindca politicienii sunt pur si simplu niste inapti, ei habar n-au cum sa gestioneze ministere, economia, ci pur si simplu sunt ca niste copii retardati care considera ca banii stransi la buget sunt de jucarie si arunca cu ei in buzunarele proprii, ale amicilor si altor cunoscuti. 

Nu are rost sa mai asteptam de la ei sa faca ceva bun pentru Romania, ei sunt prea rai, prosti si talhari. Nu are rost sa ne mai contrazicem ca Basescu a facut sau nu ceva bun sau rau, ca Iohannis e un presedinte bun, pentru ca pur si simplu se vede clar ca in Romania nu presedintele are puterea ci prim-ministrul si partidele care detin majoritatea.

Hai sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!