stiri www.radiourionline.ro

Mai asculta lumea radiourile online?

O intrebare pe care o vad din ce in ce mai des, iar eu cred ca am un raspuns cat de cat corect. Da, mai asculta lumea radiourile online, insa sunt mai putini in comparatie cu perioada 2011 - 2013 si asta din cauza ca nu se mai asculta manelele si din ce in ce mai multi nu mai folosesc calculatoarele sau laptopurile la fel de des ca inainte!

Cei mai multi au telefoane smart pe care asculta posturile din FM (si alea destul de slabe) sau asculta propria muzica. Din pacate nu pot asculta online pentru ca avem parte de o conexiune slaba la internetul furnizat de companiile de telefonie + ca posturile nu au stream-urile optimizate si inca sunt multe care transmit in format MP3 la 128kbps...

Dar ce se asculta? Pai se pare ca este in crestere categoria de muzica populara si muzica dance (dar aici este o crestere mai slaba), lucru care pe unii ii poate bucura, poate ca e semn ca lumea devine din ce in ce mai culta (desi nu cred asta), insa pe altii ii intristeaza pentru ca au din ce in ce mai putini ascultatori.

Raman totusi la parerea mea ca este mult mai avantajos sa asculti muzica pe internet pentru ca gasesti o varietate mai mare de unde poti sa alegi, in comparatie cu FM-ul unde sunt cateva posturi bune, dar si alea au pauze dese de publicitate enervant de prost realizata.

Comentarii

Pentru a scrie comentarii trebuie sa te loghezi cu contul tau!

Vasile Ilea (2016-11-08 15:26:48)

valivalyvreau sa ami do vad si eu pe RadioMega difuzeaza ori ce gen de muzica pa cat ca tu nu asculti 24din 24 si ai sa vezi Radiomega nu difuzeaza numa dance ci si manele si populara pop

valivaly (2016-11-07 00:35:21)

De ce nu se mai asculta RadiouriOnline? datorita adminului acestui portal care adauga unele posturi de radio care NU respecta regulile de inscriere. sa va dau exemplu pe site-ul radiomynele.ro gasesti reclame cu tenta porno. Radio Expert Manele care defapt nu este postul original, Radio Mega post de muzica dance adaugat in categoria Manele. si multe poturi care nu au bannerul radiourionline.ro

Radioxnet (2016-02-25 12:47:32)

Normal ca mai asculta .. Radioxnet este unul din posturile de radio cu muzica de cea mi buna calitate. Radio manele si radio dance.

Vasile Ilea (2016-02-25 06:21:11)

RadioMega cauta dj pentru radiomega relati la id dj_elvys sau pe pagina noastra de facebook radiomegarom

RadioMegaCrazy (2015-12-20 10:30:52)

Google Play Mobil : http://bit.ly/radiomegacrazy Winamp - http://asculta.radiomegacrazy.com:8000/listen.plsWeb Site - http://www.radiomegacrazy.com/Xat.Com - http://xat.com/RadioMegaCrazyFi si tu un MegaCrazy !!!

Vasile Ilea (2015-12-14 18:22:18)

www.RadioMega.Ro este in cautare de dj va asteptam cu un raspuns pe skipe la dj_elvys

cristii22 (2015-10-27 03:06:08)

o sa ma ocup eu de tine sa nu mai ai radio

cristii22 (2015-10-27 02:49:03)

bogdane tu nici nu stii ce e un radio online si comentezi despre alte posturi de radio esti varza ,ai si tu radioul pe site-ul asta si te crezi tu cel mai tare

cristii22 (2015-10-27 00:09:43)

Bogdan nu mai vorbi de alte posturi de radio , ca nici radio no limit nu e cel mai bun post

Bogdan (2015-10-26 00:46:29)

O intrebare destul de interesanta,la care sa zicem ca as avea un raspuns destul de relevant. Sa incep cu "inceputul" si anume prima pagina din categoria RADIO MANELE,ce gasim aici printre posturile promovate... radiovitan,hmm destul de cunoscut acest brand,insa website-ul nu merge de ceva zile bune..hai sa zicem ca se mai intampla sa mai platim domeniul si hostul....mai departe FANFM un radio ce nu mai emite MANELE de foarte multa vreme..la FANFM se asculta Radio Addo (muzica DANCE)in fine cam atat cu prima pagina,mergem mai departe la pagina 2 (radiourile mai putin importante)RADIO FUN MANELE ,destul de interesant insa nu vad BANNER-ul RADIOURI ONLINE pe acest site (apropo e foarte important acest banner la inscriere,si cam atat) si cireasa de pe tort vine de la RADIO X FM.Citez un text de pe acest site: "Acum Poti Asculta Postul Nostru De Radio de Pe Telefon Chear Si Dupa Cartela Telekom Si chear Poti Asculta cand te duci la Munca Sau La plimbare Si IN Masina Pe dispozitiv Aux Conectat De Telefon Cu o o mufa Gen jeack Acum Poti Asculta Radio X Fm Din Orce Pozitie !!!" pentru cei care cunosc limba romana cred ca am spus suficient !La cum se prezinta RADIOURILE ONLINE de MANELE nu stiu cine ar mai asculta asa ceva...Asta e doar PAREREA MEA !!