stiri www.radiourionline.ro

Asculta radio pe telefon

Acum puteti accesa www.radiourionline.ro si asculta posturi de radio pe telefoane mobile fiindca avem disponibila si versiunea de mobil, versiune care este foarte rapida si usor de folosit.

Poti asculta posturile pe telefonul tau mobil sau tableta, indiferent ca este iPhone, iPad, Samsung sau LG. Important este sa aiba sistem de operare Android sau IOS si sa fie instalate aplicatiile ce permit ascultarea postului oriunde aveti o conexiune la internet.

Pentru smartphone-urile cu Android puteti sa instalati aplicatia Servestream de aici iar pentru IOS aveti aplicatia Waft care poate fi descarcata de aici

Daca aveti probleme cu ascultarea radiourilor sau cunoasteti alte aplicatii care sunt bune pentru ascultat radiouri atunci lasati un comentariu la acest articol. Va multumesc si va urez ascultare placuta!

Comentarii

Pentru a scrie comentarii trebuie sa te loghezi cu contul tau!

florentynus (2014-12-01 22:48:12)

Felicitari.Sunteti de nota 10 !

aurel (2014-10-19 11:32:26)

sunteti cei mai tari

cristina (2014-06-03 20:23:45)

ma topiti cu aceste melodii...nu stiu cine le alege dar se vede ca are gusturi si este un romantic fara leac, ca si mine...bravo,felicitari...daca asi putea asi asculta difuzarile acestui post non stop.