stiri www.radiourionline.ro

Concursul s-a anulat

Din lipsa de participanti la concursul organizat in luna februarie am decis sa anulez acest concurs. Se pare ca lumea nu este interesata de castigurile oferite si prin urmare consider ca n-are rost sa fie organizat doar pentru 4 persoane... Asadar, imi cer scuze daca va deranja pe cineva aceasta decizie, insa ati fi procedat la fel daca erati in locul meu.

Comentarii

Pentru a scrie comentarii trebuie sa te loghezi cu contul tau!

Marian VIP (2014-04-06 14:07:38)

Heh nu e bine asa :) Trebuia sa il faci si pentru aia 2-3, doar asa cresti pe domeniul asta cu concursuri ... Eu la inceput pe Radio VIP am facut concurs cu 6 participanti apoi usor usor au crescut... Daca vrei neaparat sa faci, o faci indiferent de cantitate, calitatea fiind pe primul loc. Dar nu cred ca asta e domeniul siteului tau. Tu nu o sa reusesti sa pastrezi membri prea mult timp. De ce? Pentru ca promovezi alte radiouri... pe site-urile radiourilor se intampla actiunea si membri o sa ajunga acolo intr-un final si unde gaseste calitate ramane ca ascultator fidel :D Tu trebuie sa faci altfel de actiuni aici care sa ii implice pe vizitatori... Nu prea stiu ce dar nu asta cu concursuri :D PS: Scuze ca raspund mai tarziu dar eu nu stau zilnic cu ochii pe aici sa "agat" ascultatori ca altii care spameaza siteul cu mesaje jalnice :)

Marian P (2014-02-28 20:26:49)

Ce pot sa zic in afara de faptul ca se pare ca doar detinatorii de radiouri sunt logati si activi pe site. Restul prefera sa asculte radiourile fara sa-si faca cont.

Flo (2014-02-28 01:19:54)

Nu mi se pare corect !

COSTYCA YLIE (2014-02-27 23:49:30)

UN CONCURS SE POATE DESFASURA, ORICUM... NU APROAPE DE FINAL SA ANUNTI ASA CEVA...E RUSINOS . NU ZIC ASTA PTR PREMIU CI PENTRU RESPECTUL FATA DE ASCULTATOR SI PARTICIPANT,,, ;)