stiri www.radiourionline.ro

Anna Lesko - Go Crazy

Videoclip Ana Lesko - Go Crazy

Reguli inscriere radio online

Deoarece primim multe mailuri in care suntem rugati sa inscriem posturi de radio online care nu functioneaza ori proprietarii lor nu au un website am hotarat sa va mai prezentam inca o data regulile si sa cititi niste reguli de bun simt:

  1. Nu raspundem cererilor de inscriere care vin de pe adrese de mail cu @yahoo.com, @gmail.com ci doar celor care au mail de forma @numesite.tld
  2. Postul de radio si site-ul trebuie sa aiba cel putin 2 luni vechime, altfel nu acceptam inscrierea radioului.
  3. Radiourile care nu au o pagina web nu pot fi inscrise.
  4. NU acceptam site-uri pe subdomenii sau hosting gratis, gen hi2.ro, co.cc, do.am etc.
  5. De asemenea, orice stream care nu este non-stop nu va fi adaugat.
  6. Linkul de ascultare trebuie sa fie sub forma numesite/numefisier.pls, de exemplu radio.ro/asculta.pls sau radio.ro/live.m3u. Nu acceptam radiouri care au linkul de ascultare sub forma http://radio.no-ip.org:8909/listen.pls sau mai rau sub forma de IP http://172:54:65:78:8909.
  7. Nu acceptam radiouri care au site-uri cu pop-uri gen topsite.ro, topvot, utilis.ro si altele care se deschid cand se da clic pe pagina, pacalind vizitatorii.
  8. Nu acceptam radiouri ale caror site au player care porneste automat.
  9. continuarea »

Codul bunelor maniere pentru radiouri

Avand in vedere ca primesc in fiecare zi, cel putin un mail pentru inscriere si cam tot atatea plangeri, cu motive gen "de ce nu-mi inscrii radioul?", m-am gandit sa scriu aici cam care ar fi motivele suplimentare, in afara de cele obligatorii, pentru care nu inscriu anumite posturi.

De ce nu respecti vizitatorii?

Unul din principalele motive pentru care refuz inscrierea unui post il reprezinta site-ul.
De multe ori nu exista buton de ascultare a radioului sau nu este usor vizibil. Acum hai sa o luam logic, esti post de radio, de ce naiba n-ai buton de ascultare? Nu d-aia ai radio online, nu ca sa te asculte lumea?

continuarea »