stiri www.radiourionline.ro

Concurs radiourionline.ro pentru toti membrii

UPDATE: concursul s-a anulat.

Ti-ar placea sa castigi un voucher Emag in valoare de 100 de lei cu care poti sa iti faci cumparaturile la Emag.ro? Daca da, atunci participa si tu la concursul "Ascultatorul fidel" si vei avea sansa de a fi unul dintre cei 3 castigatori. Mare lucru nu trebuie sa faci, ci doar sa asculti postul de radio preferat (ceea ce oricum faci) si eventual sa inviti si alti prieteni de-ai tai pe site si astfel vei aduna mult mai multe puncte. Concursul "Ascultatorul fidel" se desfasoara in perioada 13 ianuarie - 28 februarie 2014.

Regulament concurs Ascultatorul Fidel

Trebuie neaparat  sa ai o poza la profil si sa completezi datele despre tine, astfel nu esti inscris in concurs.

Sa scrii un comentariu in aceasta pagina in care sa precizezi ce iti vei cumpara cu voucherul primit.

Nu iti face mai multe conturi pentru ca voi verifica amanuntit fiecare cont nou creat si daca gasesc vreo legatura intre cele 2 conturi atunci le voi descalifica pe ambele.

Urmareste videoclipul acesta pentru a afla mai multe detalii:

 

* pot sa apara modificari la sistemul de puncte.

CRBL - Romania mea nu-i jucaria ta

Videoclip CRBL - Romania mea nu-i jucaria ta

Colinde din Noiembrie

Am reactivat categoria cu Colinde si astfel le puteti asculta incepand de acum, desi Craciunul este peste inca o luna si ceva, dar na, daca lumea vrea sa asculte colindele de acum... Asadar, uitati-va in meniul de sus si gasiti butonul intre Club si Crestina. Mai o dilema legata de posturi, sa adaug si radiourile straine care difuzeaza colinde in engleza sau sa las doar pe cele existente deja si care mai baga si cate o manea colindata?