stiri www.radiourionline.ro

Interviu Radio Vip

Astazi va prezentam interviul luat celor de la radio VIP.

In primul rand as vrea sa stiu cu cine stam de vorba, numele tau sau nickname-ul si ce radio reprezinti.

In primul rand sa va salut, numele meu este Marian si reprezint Radio VIP.

Cum a aparut postul de radio, cine a avut ideea, cand s-a infiintat?

Toata lumea care a avut legatura cu pirateria din FM-ul bucurestean, fie ca animator, deejay, sau pur si simplu ascultator nu are cum sa nu stie despre istoria Radio VIP din FM, administrat de baietii de la trupa ELGI, pe vremea aceea, Geovany Si Lucian. Radio VIP pe net a aparut in urma cu 3 ani, ca o continuare a vremurilor bune din FM.

De ce faci radio, ce te-a atras si ce te mentine pe pozitii?

Ei bine aici pot sa spun ca sunt cel mai dificil dintre toti colegii din domeniu asta, eu nu fac radio din talent... La inceput am facut din curiozitate, sa vad daca sunt capabil pentru asta, avand "talent la a vorbi mult", era greu sa nu prind repede drag de aceasta "meserie". Acum ma tine pe pozitie orgoliu si ambitia mea personala de a tine acest radio in top si in mediu OnLine asa cum au facut baietii din FM.

Ai avut parte de bucurii si suparari cu postul, poti sa ne spui cea mai mare bucurie si cea mai mare suparare prin care ai trecut?

Evident, supararile sunt atunci cand ceva nu merge cum vrei tu, iar parte de bucurii am in fiecare zi, alaturi de ascultatori.

continuarea »

Interviu Radio Tequila

Incepem de astazi seria de interviuri pe care le realizam impreuna cu radiourile online din Romania. Iata si primul interviu pe care l-am realizat.

In primul rand as vrea sa stiu cu cine stam de vorba, numele tau sau nick name-ul.

Salut, numele meu este Cornel Pais, nick-ul Alcool si sunt adminul de la Radio Tequila.

Cum a aparut postul de radio Tequila, cine a avut ideea, cand s-a infiintat?

Ideea a venit de la o telecomanda de masinuta, impreuna cu un prieten am decis sa facem un mini emitator pentru un radio in bloc, dar cum era de asteptat nu ne-a iesit si am luat initiativa de a face treaba online. Numele mi l-au dat ascultatorii, am intrat intr-o seara putin matol in emisie si a iesit foarte frumos, de atunci mi-a ramas Alcool iar numele postului vine de la ce am baut in acea seara, Tequila. Inainte se numea radio Space, asta se intampla acum 4 ani...

De ce faci radio, ce te-a atras si ce te mentine pe pozitii?

Radio ne-a atras dintodeauna prin simplul fapt ca te binedispune.
Ceea ce ne-a tinut pe pozitii a fost si este, aprecierea venita din partea scultatorilor si sprijinul venit din partea prietenilor.

continuarea »

Interviu Radio PlayOne

Astazi va prezentam interviul luat celor de la radio PlayOne.

Salut vizitatorilor site-ului radiourionline.ro, sunt Geovany G si onorez acest interviu reprezentand radio PlayOne.

Cum a aparut radioul, cine a avut ideea si cand s-a infiintat?

O sa incerc sa rezum insa nu stiu cat de mult voi reusi. Actualul radio PlayOne este rezultatul pasiunii mele pentru radio in special pentru cel neconventional care a existat intre anii 1997 - 2005 in FM-ul bucurestean. Pasiunea a fost pusa in practica in 2004 in urma refuzurilor primite din partea celor care la vremea aceea detineau astfel de radiouri si au considerat ca nu ma calific pentru a fi in echipa lor. Intr-un fel le multumesc pentru refuz deoarece ulterior la recomandarea prietenilor si cu sprijinul acestora am creat radio "Play".

Proiectul a fost insa abandonat din cauza circumstantelor la scurt timp dar pentru ca nu puteam renunta asa usor la radio in 2007 am inceput experienta radioului cu emisie exclusiv online. Pentru ca deja online existau radiouri ce foloseau numele "Play", pentru a evita coincidente, conflicte si mai ales pentru a fi cat mai original am decis in 2008 sa adaug numelui ceva si a iesit "PlayOne".

De ce faci radio, ce te-a atras si ce te mentine pe pozitii?

La inceput a fost pasiune si dorinta urmate de ambitie. Acum sunt toate plus rezultate pozitive, cat vor fi ele si cat le voi putea mentine voi ramane in aceasta activitate.

continuarea »