ce fac acum membrii radiourionline.ro

stiri www.radiourionline.ro

Liviu Teodorescu - Esti Piesa

Liviu Teodorescu - Esti Piesa

Esti ca o piesa la radio 
Pe care o ascult doar o data
Si apoi o s-o fredonez non-stop
Pentru ca n-o mai uit niciodata

Asculta radio pe telefon

Acum puteti accesa www.radiourionline.ro si asculta posturi de radio pe telefoane mobile fiindca avem disponibila si versiunea de mobil, versiune care este foarte rapida si usor de folosit.

Poti asculta posturile pe telefonul tau mobil sau tableta, indiferent ca este iPhone, iPad, Samsung sau LG. Important este sa aiba sistem de operare Android sau IOS si sa fie instalate aplicatiile ce permit ascultarea postului oriunde aveti o conexiune la internet.

Pentru smartphone-urile cu Android puteti sa instalati aplicatia Servestream de aici iar pentru IOS aveti aplicatia Waft care poate fi descarcata de aici

Daca aveti probleme cu ascultarea radiourilor sau cunoasteti alte aplicatii care sunt bune pentru ascultat radiouri atunci lasati un comentariu la acest articol. Va multumesc si va urez ascultare placuta!

Concursul s-a anulat

Din lipsa de participanti la concursul organizat in luna februarie am decis sa anulez acest concurs. Se pare ca lumea nu este interesata de castigurile oferite si prin urmare consider ca n-are rost sa fie organizat doar pentru 4 persoane... Asadar, imi cer scuze daca va deranja pe cineva aceasta decizie, insa ati fi procedat la fel daca erati in locul meu.

Comentarii recente

Cosmin RF: multumim prieteni! Va asteptam oricand pe site la noi sa ne ascultati! www.RadioFunky.Ro
sorinache: bravo ,ptr voi acolo tinetio tot asa si noi o sa fim mai mereu alaturi de voi
tiberiu: sall azi am ascultat pt prima data si mia lasat o inpresie buna
piratu: florita de la clejani soarele si luna pentru sotia mia alina
piratu: as vrea si eu melodia florita de la clejani soarele si luna pentru sotia mea alina daca se poate