stiri www.radiourionline.ro

Imputitii trebuie sa plece!

Nu are rost sa scriu inca o data despre ce se intampla in Romania cu clasa politica, niste imputiti care nu au pic de onoare si tin cu dintii de posturile detinute ca sa fure cat mai mult in continuare si da, pe toti ii doare fix in cur de noi. Sunt niste scursuri ajunse in functii pe care nu le merita si fac mai mult rau decat bine, unii intentionat, altii fiindca sunt prea prosti pentru postul ocupat.

Ce vreau sa zic este ca este nevoie de o SCHIMBARE MAJORA, NOI trebuie sa schimbam Romania fiindca politicienii sunt pur si simplu niste inapti, ei habar n-au cum sa gestioneze ministere, economia, ci pur si simplu sunt ca niste copii retardati care considera ca banii stransi la buget sunt de jucarie si arunca cu ei in buzunarele proprii, ale amicilor si altor cunoscuti. 

Nu are rost sa mai asteptam de la ei sa faca ceva bun pentru Romania, ei sunt prea rai, prosti si talhari. Nu are rost sa ne mai contrazicem ca Basescu a facut sau nu ceva bun sau rau, ca Iohannis e un presedinte bun, pentru ca pur si simplu se vede clar ca in Romania nu presedintele are puterea ci prim-ministrul si partidele care detin majoritatea.

Hai sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume!

Mai asculta lumea radiourile online?

O intrebare pe care o vad din ce in ce mai des, iar eu cred ca am un raspuns cat de cat corect. Da, mai asculta lumea radiourile online, insa sunt mai putini in comparatie cu perioada 2011 - 2013 si asta din cauza ca nu se mai asculta manelele si din ce in ce mai multi nu mai folosesc calculatoarele sau laptopurile la fel de des ca inainte!

Cei mai multi au telefoane smart pe care asculta posturile din FM (si alea destul de slabe) sau asculta propria muzica. Din pacate nu pot asculta online pentru ca avem parte de o conexiune slaba la internetul furnizat de companiile de telefonie + ca posturile nu au stream-urile optimizate si inca sunt multe care transmit in format MP3 la 128kbps...

Dar ce se asculta? Pai se pare ca este in crestere categoria de muzica populara si muzica dance (dar aici este o crestere mai slaba), lucru care pe unii ii poate bucura, poate ca e semn ca lumea devine din ce in ce mai culta (desi nu cred asta), insa pe altii ii intristeaza pentru ca au din ce in ce mai putini ascultatori.

Raman totusi la parerea mea ca este mult mai avantajos sa asculti muzica pe internet pentru ca gasesti o varietate mai mare de unde poti sa alegi, in comparatie cu FM-ul unde sunt cateva posturi bune, dar si alea au pauze dese de publicitate enervant de prost realizata.

Cine este Victor Ponta?

Urmariti acest videoclip ca sa va faceti o idee cam cine este Victor Ponta si cum o televiziune ca Antena 3 schimba macazul in functie de cum ii dicteaza patronul. Cu ceva timp in urma era impotriva lui Ponta, acum il pupa si-n cur. Mai credeti, oameni buni, ca aceasta televiziune va informeaza corect si nu va minte intr-una ca sa va foloseasca?!

Comentarii recente

Radio Expert Ro: INSTALEAZA SI TU APLICATIA ANDROID GOOGLE PLAY https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radiofiesta.f
Radio Expert Ro: INSTALEAZA SI TU APLICATIA ANDROID GOOGLE PLAY https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radiofiesta.f
Radio Expert Ro: INSTALEAZA SI TU APLICATIA ANDROID GOOGLE PLAY https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radiofiesta.f
Radio Denisa On: am si eu gategoria Top Radio pe siteul de filme
Eduard: Radio Expert Romania - Expertul tau in muzica wWw.RadioExpert.Ro link ascultare http://live1.radioexpert.ro:88